Sep 13, 2006, 12:25 AM

Скоро... 

  Poetry
608 0 4
Скоро времето ще дойде,
когато ще ви кажа сбогом.
Ще се прегърнем и целунем,
и дланите, притиснати, ще пуснем...

Скоро ще е, много скоро,
когато разстоянието ще ме подлуди,
и зная аз, о, да, ще страдам,
ще страдам, че спрях всеки, пожелал да ме разубеди...

Усещам вече болката в сърцето
от тъмните и тихи нощи там,
където всяка вечер ще е страшна,
щом в тъмното отекне неочакван шум...

И страх ме е, дали ще оцелея,
дали ще съумея да се съхраня
или завинаги ще полудея,
но и в лудостта си, знам, ще се спася!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??