Apr 7, 2010, 8:55 PM

Скрита любов 

  Poetry » Love
977 0 0

СКРИТА ЛЮБОВ


Живей със спомена

за мен и моята любов

и вечно аз ще бъда

твоят зов. 


Там, откъм небето,

някъде сега

броди моята душа,

скита се и пита

защо ли мен

смъртта повика.


Така силно аз обичах,

но скрита беше

моята любов

към едно момче,

което не знаеше

за думата любов.


То виждаше

очите ù красиви

всеки ден

и казваше: "Здравей...",

търсеше усмивката ù  блага,

радваше се скрито

на щастието

да вижда

любимото момиче.


Така е понякога в живота,

годините отлитат,

часове след часове вървят,

смъртта не може да я върне,

момичето, което

му навестяваше съня.

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??