Jul 29, 2008, 7:07 PM

скрита мъка 

  Poetry » Other
553 0 3
На Слън <3
и баща ми

Сълзите ми са парещата болка,
която дълго в мене е горяла.
А колко много, Боже, колко
сълзи до днес аз съм проляла.

И как научила съм с точност
солеността на мойте съ'лзи,
които правят цяла вечност
и карат времето да бърза.

А трудно е да можеш зад кулиси
да криеш тежки сълзи от разлъка.
Ако сърцето мое някога взриви се,
да знаете - била е мойта скрита мъка.

15:30
29.07.08г.

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??