Nov 14, 2014, 9:54 PM

Скъперник 

  Poetry » Love
509 0 4

                                                       Скъперник

 

 

                                                     Сърцето си за мене не затваряй –

                                                     не слагай ключ на входната врата!

                                                     и моля те, за дълго  не оставяй

                                                     премръзнала да чакам утринта!

 

                                                    Не ме забравяй ти пред катинара

                                                    да търся ключа с пламнала глава

                                                    и любовта ни не превръщай в пара,

                                                    в студена пепел жарките слова!

 

                                                    В скъперник ли сега  ти въплъти се?

                                                    Съкровището в тебе е за мен

                                                    и моля те, сърцето разтвори си

                                                    да черпя аз до сетния си ден!

                                                   

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубавото си е хубаво и те оставиа без думи
  • Мисана,Плами - мили приятели трогната съм от постояннството ви
    и отново благодаря за позитивните ви коментари и високите оценки!
    Поздрав и лека нощ!
  • Тони, това което прочетох е просто страхотно!!!!
    Много нежна и красива любовна лирика твориш!
    Продължавай в този дух, любовта просто струи от теб!
    Поздравления от мен и най-висока оценка!
    (Колкото до телефона ми,той е : 0896 62 67 94
    фейсбука ми е: Пламена Владимирова)
    Хубава и вдъхновена вечер ти желая!!!
  • Мисля, че тази интимна и нежна молитва ще разчувства онзи към когото е отправена, така като разчувства и мен! Чудесна лирика!
Random works
: ??:??