Dec 20, 2019, 11:47 AM

Скъпите и безценните неща 

  Poetry » Civilian
306 1 0

 

Което струва много пари
и кара човека да полудее.
От душата, някак, стои настрани,
без него може да се живее.

 

А това, което за нас е безценно,
е по-скъпо от злато, платина, сребро.
Докосва дълбоко, силно, нетленно,
това са обич, любов и добро.

 

 

Явор Перфанов
19.12.2019 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??