Sep 7, 2016, 12:59 AM  

...Сладка е любовта... 

  Poetry » Love, Phylosophy
267 1 3

...Сладка е любовта...

 

Сладка е любовта, която дарява със сладост

сладост, която си струва всяка горчилка

и която с магия си прави сладки сълзите

сладост, която се случва на любовниците...

 

На тяхното тяло, душа, несломимо приятелство

и която засажда още и още цветя в тяхната пъстра градина-

тя е сладката любов, благословена с нежност и страст,

в която двама градинари вдъхват живот на цветята...!

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??