Jan 13, 2009, 8:40 AM

Сладка лудост 

  Poetry » Humour
989 0 13

Да полетя ли? Пак се питам.

Дали ще издържат крилата.

Или ще трябва пак да тичам.

Да избегна болката позната.

Дилема сложна и опасна

да разреша се мъча дълго,

че ризата ми май е тясна,

и май, че пак ме стяга гърло.

Дали човек съм или птичка

Аз май тотално се обърках.

Не искам пак да съм самичка.

Ох... май се влюбих...

дали не сбърках.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??