Jul 24, 2007, 5:03 PM

Сладка магия 

  Poetry
560 0 4

Пак ще ме примамиш да сгреша,
с поглед хитър ще ме заблудиш...
"Знам, че грях е" - ще реша,
но ще се оставя да ме покориш.



Безразсъдно с мене си играеш,
с безумно лудешка усмивка,
но лъжеш се, че можеш да познаеш
на тялото ми всяка мъничка извивка.



Не знеш още, че ще те опаря,
в пожар от страсти ще те завъртя
и след себе си ще ти оставя
копнежа да ме чакаш във нощта.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??