Mar 9, 2011, 1:07 PM

Сладка шапка 

  Poetry
514 0 2

Сладка шапка

 

 

Къде е килнатата шапка,

самурайче?

Стайлинг ли е тя 

или прищявка?

 

Не знам.

На твоята глава е сладка  :О)

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??