May 30, 2023, 7:07 AM

Сладолед с вкус на дъвка 

  Poetry » Other
151 0 0

Искам да хапна сладолед с вкус на дъвка.

Да си избера най-шарения балон.

Да намеря най-плоското камъче за жабки в езеро.

Да поиграя федербал, да порисувам, да наредя един пъзел.
Да се разходя по брега на езерото, да покарам водно колело,
да вляза в кафене и да те срещна.

Искам да те държа за ръка.

Искам да потичаме боси по тревата.

Искам да легна под дърво на сянка,
да запея песен, да играем игра.

Романтиката е там, когато я потърсим.

Когато си я измислим, когато си помечтаем.

Искам да си помечтая, ама така смело, за всичко.
За мънички неща и за огромни.
За сладолед с вкус на дъвка и за истинска любов. 

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??