Sep 9, 2019, 7:39 PM

Славно 

  Poetry
206 0 0

от перач(к)и на
парѝ една страна се
славно разорѝ

 

от перач(к)и на
парѝ една страна се
полуизпарѝ

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??