Sep 13, 2009, 7:06 AM

След 

  Poetry » Love
777 0 16

 

 

 

Когато се погледнем

след... дъжда

от ласки,

устни

и ръце,

и озарените ни сетива

притихнат

в топло единение...

Ще знам,

че тишината

не е скръб,

а смисъл,

в който да се сбъднем.

В утехата ми

ще си просто път,

от който да не мога

да си тръгна...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??