13 sept 2009, 7:06

След 

  Poesía » De amor
779 0 16

 

 

 

Когато се погледнем

след... дъжда

от ласки,

устни

и ръце,

и озарените ни сетива

притихнат

в топло единение...

Ще знам,

че тишината

не е скръб,

а смисъл,

в който да се сбъднем.

В утехата ми

ще си просто път,

от който да не мога

да си тръгна...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??