Mar 22, 2011, 9:47 AM

След 25… 

  Poetry » Other
613 0 4

След 25…

 

Вечеряме мълчание…

На масата

са подредени педантично

омраза, страх.

Обида.

Боде очите отчаянието…

А мислите

присядат - сухи залци.

И няма изход…

По-точно -

обезсмислен е.

Боже, защо

годините

се умориха да ни гонят?

Изтъркани,

клишетата

затриха

слънчевото в спомените.

Трескаво

пресмяташ своя шанс.

Сервирам

опит за  промяна,

но…

Вечеряме спокойно-трезви

изстуденото

мълчание….

 

© Таня Хаджидимитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??