Dec 4, 2007, 11:11 AM

След буря 

  Poetry » White poetry
933 0 2
 

Нямам идея какво е това -

като център на отворена фуния,

като два вида силна обич:

обич от нежност,

обич от копнеж,

как са се вплели заедно -

ширит по ръба на настоящето.

Няма бъдеще вече -

то се всмука в прозрение -

нещо хубаво, от много далеч

идва сега...

И вече

преди всякакво случване

съм много спокойна.

 

© Ина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??