Nov 13, 2014, 6:13 PM

След изневярата 

  Poetry » Love
493 0 2

 

След изневярата

 

 

И този път любовта ме предаде

и забули очите в тъга

отлетя като вятър мечтата ми

и от очите ми заваля.

Колко пъти се кле ти в сърцето си

че обичаш, че искаш... уви.

Не остана надежда след трепета

и жестоко е... Много боли!!!

Като кучета злобни с душата ми

се нахъсаха триста злини

и видения страшни замятаха

в бурни страсти чужди женски коси.

Падам, падам надолу и някак си

все не вярвам, не искам дали

не сънувам кошмар непонятен?

И ще съмне... и пак ще си ти.

Моят ангел. Моето слънчице...

Моето влюбено ведро момче.

Непокълналото мое зрънчице

във отчаяното ми сърце.

Мечтата за щастие моя

и влюбената ми суета

Красотата във дните, пороя

Лудостта и страха от страстта

на телата ни жадни и слети

в лоното на нощта...

От надеждата ни за детето,

което все пак ще родя...

..................................................

Мълчиш... Сега мълчим. Така е!

Пак забулена във самота

Оставам след теб и след края

на една луда, красива мечта...

 

Кри

 

© Красимира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жестоко и болезнено се преживява такава постъпка!
    Най-прекрасното очакване - раждането на дете да се прегази така
    безкрупулно!
    Поздравявам те за сполучливата ти творба и ти пожелавам по-
    ведро настроение и кураж!Оценям те с най-висока оценка!
  • Прекрасно!
Random works
: ??:??