И пет живота аз да имам -
на думи и рими бих ги посветила.
Един не би ми стигнал
Душата си с думи да излея.
И мечти, и мигове,
и доброта, и щастие
с думи възхвалявам,
в рими възпявам.
Не съм художник
картини да оставям,
след себе си тетрадка
с думи подарявам.
© Даниела Ангелова All rights reserved.