Jul 13, 2006, 7:03 PM

След полунощ... 

  Poetry
569 0 2
Връщам се у дома,
но празно е до болка тук.
Самотно е като тяло без душа
и нищо не се чува, нито звук.

Тишината мълчи както никога досега.
Мрачно е, не искам да оставам.
Не бях усетила колко съм сама,
а сега съм готова да се предавам.

Скитнико самотен,
днес у дома те каня.
Аз в него и без друго съм бездомна,
поне нека двамата с тебе да останем...

Нека разделим това късче хляб,
така самотата няма да усетим.
Нека се наслаждаваме от прозореца на онзи свят,
където в мечтите си само можем да докоснем...

Скитнико, приеми ме тук, сега.
Всичко мое нека бъде общо.
Аз, знай, тебе те приемам,
и нека живота си отначало да започна.

След полунощ двама скитника ще сме със теб...
След полунощ ме потърси и ще ме намериш...
След полунощ аз ще съм друга...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Никола,не.Търся разнообразие и не го правя за да става по-хубав стих.
    Благодаря ви приятели
  • След полунощ двама скитника ще сме със теб...
    След полунощ ме потърси и ще ме намериш...
    След полунощ аз ще съм друга...
    Бъди друга...винаги!
Random works
: ??:??