Jun 15, 2006, 11:10 PM

След раздялата 

  Poetry
1346 0 2
На добър час си казваме сега.
След раздялата си мислих, че
ще спре света, ще се срине всичко, но
се събудих от голямата лъжа.
Страдах, но не след дълго разбрах, че
така е трябвало да стане, че така е по-добре.
Трябва да се примиря!
Преродих се и се огледах - навън беше толкова цветно,
а аз бях престанала да виждам шареното.
Сега мечтая за новата любов, изгаряща,
която ще ме накара да разцъфтя.
Ще я срещна знам, но за сега е далече.
Как да я повикам?
Как да я помоля при мен да се спре?
Животът ме кара да чакам. 

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мноооооооооого ги разбирате беееееееее ))))))))))))))))))Диде,не знаех,че си писателка,какеното
  • Хубавите неща са случайности Истинската любов ще доийде при теб тогава,когато най-малко я очакваш :о) Поздрав! /6/
Random works
: ??:??