Mar 23, 2007, 7:50 PM

След раздялата... 

  Poetry
945 1 4

Баня. Кръв. Тишина.
Вени. Нож. Студенина.
Смърт. Вик. Последна капка кръв.
Липсваш ми. За мене винаги си пръв!

© Симона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??