Dec 10, 2008, 12:03 AM

След себе си оставям самота 

  Poetry » Love
622 0 12
Навярно виждаш в мен жена-светица
и сигурен си - не, не си сгрешил.
Добре се вгледай, точно във очите -
там някой като теб тъга е пил.


Там някой като теб е чакал дълго
и приливи, и бури в моето сърце.
Дали не си поредният подлъган,
загубил копче в разбунтувано море.


Не ме копней, че болка безутешна
аз нося. Взимам идния ти ден.
Дали за теб не съм фатална грешка,
накарала те да се влюбиш в мен.


Навярно виждаш в мен жена–светица,
или пък грях, роден като нощта.
Каквото и да съм, не ме обичай,
след себе си ще ти оставя самота.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??