May 10, 2006, 10:14 PM

След сън 

  Poetry
682 0 2
Отново се завръщам.
В живота на
моето време.
И прегръщам
пламтящото Слънце:
с жарта на своите ръце,
с огъня на своето сърце,
с любовта на своята душа.
Прегръщам Вселената.

© Ангелина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??