Jan 27, 2019, 1:20 AM

След татко и мама 

  Poetry » Phylosophy
221 1 0

А първо тръгна си баща ми.

След него тръгна си и мама.

И както казваше сестра ми,

това е някаква измама.

 

Те бяха живи пред очите

и бяхме сякаш едно цяло.

сега ги няма сред лъчите

и в нас е нещичко умряло.

 

И ние пътници сме, Боже!

По техен път и ний вървиме.

И нас ни чака друго ложе...

Дано със тях се поздравиме.

 

Дано се видиме след време

и пак да сме едното цяло.

С душите да се разбереме,

облечени в небето в бяло.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??