Aug 18, 2009, 10:30 PM

След теб 

  Poetry » Love
1375 0 8

           СЛЕД  ТЕБ

 

                         На Б.

 

Асансьорът –

                         озъбено куче -
с гръм и трясък

                          те скри.

                                      Онемях.
Още имам

                    какво да  науча,
щом градушката

                             в мен заваля
и покълнали ласки

                               прекърши,
и наказа ме.

                     С късчета лед.
Късно  е

                    да съм тъжна.
Рано  било...

                           за късмет...
Някой го върза

                          на възли
и открадна

                  свалени звезди.
Разпиля се

                  поредният пъзел.
Ясна нощ...

                  От Луната вали.

 

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??