Jan 5, 2010, 6:44 PM

Следа 

  Poetry » Other
658 0 15



Какво ли си мислят,

докато танцуват с вятъра,

снежинките?

Или флиртуват с него

без да подозират,

че пусне ли ги,

ще заспят,

ще се стопят

и…

ще изчезнат.

 

Зимни пеперуди.

Но не знаят,

че красотата винаги

оставя

следа.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??