Dec 20, 2004, 7:19 PM

Следи от тебе 

  Poetry
1268 0 3
Следи от тебе търся с вятъра -
едно парче от твойта нежна плът.
Сама се скитам по Земята.
За тебе питам аз на всеки праг.

Следи от тебе търся с времето.
Да може то поне за миг да спре.
Сама се скитам по Земята.
За теб претърсвам всеки бряг.

Следи от тебе търся с изгрева.
Дано поне той да те е видял.
Сама се скитам по Земята
и хлопам аз на хорските врати.

Следи от тебе търся със залеза.
Мечтая само той да те е съзрял.
Сама се скитам по Земята
и моля се да мога да те видя пак.

Следи от тебе търся и със слънцето.
Следи от тебе търся и с луната.
Те може би са те видели!
Нали обхващат цялата земя!

Следи от тебе търсех винаги.
Следи от тебе търсих целия живот.
Сама се скитам по Земята,
но вечна ще се скитам май...

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Съгласен съм с Добромир. Има някои детайли, които не са съвсем изпипани, но гледната точка и начина на третиране на проблема заслужават висока оценка (6)
  • Супер е! Тематиката е позната, но подхода е оригинален, за което пиша 6!
  • Много ми хареса. 6 с усмивка.
Random works
: ??:??