СЛЕДВАЙ СЕ…
Няма страдание, само представа.
Лее се бяла безбрежност,
слушаш сърцето си – тиха китара,
шепнат ти капките – време.
Има ли болка, показва нередност.
Свиваш се – вехнещо цвете,
чакащо повей в коруба гореща,
скрито е нежното, светло.
Следвай се – Пътят е тежка пътека.
Дръзваш ти, малка прашинка,
връзваш си облаци в синьо-дантелено,
можеш ли бездна да шиеш.
© Санвали All rights reserved.