Dec 19, 2011, 11:18 AM

Слепота 

  Poetry » Other
709 0 7

Слепота

 

 

 Тя е  обикновена жена,

красива и съвсем нормална,

отличителната ù черта

е,  че не вижда и е сляпа.

Среща препятствия в живота.

Чувате ли тихия  ù плач?

Трудно ù  е  в тъмното да съществува,

разчита единствено на кучето водач.  

Жена е със сърце голямо

и благодарение на своята слепота

долавя за човека, туй що е сляпо,

усеща  болката в човешката душа.

Тя   обречена е на  тъмнината!

Нежният, прекършен от живота цвят!

Докоснете я, подайте си ръката,

дарете светлина в тъмния ù свят!

© fervor All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??