Jan 1, 2008, 5:28 PM

Сливане 

  Poetry » Love
847 0 0
Сливане

… и искам,
гърдите ти да усетя как настръхват…
и мечтите ти да изпълня сега.
… и искам,
Да усетя духа ти,
в паметните дебри на съня.

А тя дойде, тъй красиво гола,
прекрачи праговете, граници, небе.
Нощта ни взе на дълъг път с милувка,
седнахме, изпихме цялото море.

Бреговете му ни милваха с утеха,
стоновете скитаха сред сенки, светлина.
Прегърна ме, събличайки си дрехата,
поех те с песен на уста.

И пяхме знатните рефрени,
композирани в невинна доброта.
Косите ти целунах целите,
да те отърся от твойта самота.

Тялото ми жадно копнееше
твойте стонове да улови.
Докоснах шията ти, пееше
за екстаз красиви думи.

Бедрата ти - летни поляни,
с мекота мен обградиха.
Прошепна: "Ела ме вземи!"
И аз отвлякох те
за всичките неземни дни.

И любовта ни като ураган се сви,
всичките вулкани изригнаха.
Екстаз от прочувствени души,
в едно на този ден се сливаха.

А любихме се, тялото ти звънеше.
От моя допир плахо потръпва.
С целувка леко ехтеше
и сладките ти соковете изпих…

© Рефицул All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??