Dec 26, 2018, 4:54 PM

Сливане 

  Poetry » Love, Phylosophy
474 0 2

 

Откритата усмивка на моето сърце,
прегърна тихо нейната душа,
очите ѝ потънаха дълбоко в моето
и сляхме същностите си в една!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??