Mar 5, 2023, 5:50 PM

Сливане 

  Poetry
145 0 0

 

Сливане

 

 

Да обичаш не е чак толкоз трудно.
Да обичаш не ти отнема много време.
Да даваш всичко и на сляпо, и на будно.
Да оглупяваш и да не ти дреме.

 

Било то философия, магия.
Било то размисли, провали.
Било и "бешело" - не крия -
за мен било е куп снежни парцали.

 

Една снежинка-какво си давал.
Една снежинка-какво оставил си ти зад гърба.
Една снежинка- какво си правил, 
че все пак някъде да драснеш и следа. 

 

Да обичаш не било чак толкоз трудно. 
Все пак живеем ние за това. 
Но да си обичан, виж, това е друго. 
Там някой някъде да следва твоята следа!

 

                                                        ЦГ. 

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??