Oct 8, 2010, 10:06 AM

Сливането на душата... 

  Poetry » Love
647 0 3

Отпих те през устните
облизани от здрача
спуснал се в улеите
на напукана усмивка
и от дълбочината на вълните
още кръжи жадна мечтата
за сливането на душа...
потъваща и жива загребва
онова парещо усещане
под забравата на дъждовете
заливащи без спомен съня
горящ само за една
недостижима съдба...

© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??