May 6, 2012, 10:01 AM

Сложно 

  Poetry » Other
522 0 2



СЛОЖНО

 

Любовта е нещо сложно! -
тъй оказа се сега.
Лутаме се, все, тревожно,
приютяваме тъга.

 

И вменяваме проблеми,
и говорим си лъжи.
Да сме Тооолкова големи, 
щем, във хорските очи.

 

А когато в къщи седнем,
сам, със себе си, сами - 
на какво да се облегнем?;
Със кого да помълчим?

 

И на работата - важни -
там велики сме - недей!,
за торба с пари продажни
а усмивката - линей.

 

Тъпчем, ритаме, копнеем
най-добрите да сме там.
Само някой да посмее
повече да знае - срам!

 

И така минават дните,
в смешен бяг и суета.
Днес на мода, пак, са злите.
Да почака обичта!

 

 

Агапея Полис

5 май 2012г.

 

 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??