Feb 19, 2011, 3:31 PM

Слово за Левски 

  Poetry » Other
1525 0 9

Да пиша за Левски не мога,

слова не ми стигат сега,

за личност, достигнала Бога,

твърде е малък света.

 

Герой като Левски се ражда

веднъж на много лета,

смъртта му в сърцата поражда

скръб и дълбока тъга.

 

Левски – светец е със име,

оставило трайна следа,

делата сами ни говорят,

не са ни нужни слова.

 

25. 01. 2002 год.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??