May 20, 2019, 1:35 AM

Случайно 

  Poetry » Love
799 1 0

Мислиш ли, че е случайност –

точно тук, точно днес да си изгубя думите;

да спра случайно пред погледа ти

и да не помръдна дори за миг?

 

Казват ли, че е случайност –

да дишаш бавно, а сърцето ти да бие учестено;

да чувстваш този заряд електрически,

който преминава по тялото ти като влак?

 

Чувстваш ли това привличане –

душевното, което те тласка напред;

и телесното, така страстно и истински,

силно притеглящо те към мен?

 

Случайно е, казвам ти, не беше план;

просто съвпадение на желания, истини;

пленяващо искане да бъдеш в сърцето на

другия, с извинение за случайни неща.

© Мария-Магдалена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??