Nov 17, 2012, 2:48 PM

Случайности (няма) 

  Poetry » Love
507 0 1

Влюбих се във теб веднъж

и после аз случйно уж видях те,

а после след случайностния дъжд

очи в очи със теб седяхме.

Приятели, споделящи прекрасен ден.

Аз мога само да съм благодарен,

че вдъхна смисъл необикновен

в живота ми почти забравен.

Случайностите – малки чудеса,

аз вече знам - не са случайни,

а знаци от великата съдба,

приканваща към свойте тайни.

Дори и римите сега

ги пиша само зарад' тебе.

Иначе таквиз неща

не са присъщите за мене.

 

© Апо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??