May 7, 2009, 7:45 PM

Случка 

  Poetry » For kids
666 0 6

Хукна малко мече

през глава, далече.

Страх го е от децата -

скри се във гората.

 

Майка му - Мецана,

го търси от зарана.

Вайка се горката:

"Потъна вдън земята!"

 

Намери Баба Меца

Мечо младенеца

скрит във гъсталака -

трепери и я чака.

 

Радост бе голяма!

Гушна Мечо мама!

Тя пък за разтуха

... изтупа му кожуха.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??