Apr 16, 2008, 8:05 PM

Сляп (Историята на една звезда) 

  Poetry » Other
519 0 0
 

 

Сълзите на близък изпиваше

и помагаше даже на враг,

в сърцето доброто живееше,

а сега ти един си от тях.

 

Уважаваше чуждото мнение

и усмивки раздаваше с тонове,

а сега гордо главата извисил си,

не познавам аз този човек.

 

Помня още шегите ти весели,

изречени в пролетен ден,

а сега под дъжда сив и есенен,

бързо крачиш, сред известните личности.

 

Сляп си вече, не виждаш и себе си,

заслепи те таз твоя мечта,

за която безумно се молеше

и усмивка прикриваше болката.

 

На сцената намери ли себе си,

сред звездите на живота-спектакъл,

под прожектори, осветяващи твоята,

измамена, горда душа...

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??