Jun 14, 2017, 11:00 PM

Слънца сънувам 

  Poetry » Other
246 1 0

Тежка нощ душата ми притиска.

И е време нещо да се случи.

Свобода сърцето ми поиска –

то поне в живота се научи.

 

Самотата вече ме убива.

Пътят ми нататъка се губи.

Времето във мен стрели забива

и ме носи на ръцете груби.

 

Да поплача, или да се смея?

Да заспивам, или да съм буден?

Тъй ли трябва днеска да живея

в този опак свят – безумно труден?

 

Тъй не искам вече да живея –

всичко във душата се бунтува.

И във ритъма си на хорея

моето сърце слънца сънува.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??