Jun 14, 2014, 11:47 AM

Слънца за теб 

  Poetry » Love
489 0 2

Ще просвиря тишини
със изящните ти звуци...
Ти цигулка си от плът,
а вибрато е духът ти.

 

Ще събудя ветрове...
във косите ти – морета.
 Удави ме нейде в теб
със вълните си смирени.

 

Ще откривам светове
в женските ти грешни тайни.
Скрий ме там, сред страхове
или в сънища продай ме.

 

Искаш ли очите ми...
да са две слънца в деня ти.
Вярваш ли в съдбата си -
тя е птицата в смеха ти...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??