Jul 13, 2008, 9:01 PM

Слънце 

  Poetry » Love
1077 0 8

 СЛЪНЦЕ

                      Изгрява слънцето и ме докосва със своите златни пръсти.

                      Очите ми светят в тъмнината и се ражда денят...

                      Сърцето прелива с пурпурни цветове и прелива в гама.

                      Нейното дете е любовта, която посях в теб...

                      За да може някой ден да ми я върнеш...

                      Ако не се върне от твоето сърце, знам ще е от друго...

                      Но бих искал да е от теб, защото само теб обичам така.

                      Така, както рядко обичам...

© Бен Ар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??