Jan 31, 2016, 5:43 PM

Ангел мой 5 

  Poetry » Love
286 0 2

Ангел в светъл час -

ти огря ме в мраз

и пролет настана,

но после болка остана.

 

И в нощта виж звездите,

спомни си за мен тогаз -

за теб сияят на тях лъчите,

че още те любя аз.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??