Dec 8, 2011, 3:26 PM

Слънце 

  Poetry
333 0 3

Щастие е твойто име.

Споменът ми

носи твоя знак.

Погледът ми - твоя

пламък.

Стъпките - победния ти

марш.

Ти си

спасение

за белия ни свят...

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??