Mar 15, 2014, 10:08 PM

Слънце-Любов 

  Poetry » Love
796 0 0

Русите ми коси като злато,

сресваш с твоите нежни ръце,

ти си слънце в моето лято,

а аз вълна съм в бурно море.

Всяка нощ изпращаш звездите,

в топлината ти цяла да ме облекат,

и заспивам с мечтите ни в златна постеля,

а ангели тихо шептят...

Че обичаш ме и не искаш без мене,

истинската любов е до живот,

аз ще ти давам цялата си обич,

дори лъчите твои да ме изгорят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??