Nov 1, 2008, 6:46 PM

Слънцето смирено гасне... 

  Poetry » Other
1412 0 26

Слънцето смирено гасне

в перлената синева.

Притчи вятърът разнася

за далечни времена...

С лунна приказка заспива

уморената земя.

Някъде далеч щастливо

литва нейната душа...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??