Mar 27, 2007, 1:15 PM

Слънчев лъч 

  Poetry
489 0 4

Високо е.
Летя -
докосвам те, Небе.
Усещам,
че съм жива.
Няма вчера.
Няма утре.
Има само
Днес!
ТУК СЪМ.
Жива съм.
Непокорна съм.
Чувствам те.
Докосни ме.
Хайде,
Слънчев лъч!
Нуждая се от теб.
Достигни ме,
зареди ме и
аз ще бъда твоя.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??