Dec 15, 2007, 8:36 AM

Слънчев лъч 

  Poetry » Phylosophy
1436 0 27
На слънчев лъч
през зимата прилича
един откраднат миг
за теб, Любов.
Родих се
лъчезарно да обичам
и нежност да даря
в света суров...


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??