Jan 21, 2015, 7:45 AM

Слънчев лъч за мен 

  Poetry » Love
548 0 2

Идваш полетяла като слънчев лъч,

 светлината ме обгръща, сгрява!

Двамата сме устремени оглушали

по нишка що надежда, сила  дава.

 

Е ли, Боже, болест любовта

и само осъждане, и грях ли,

и дива...жажда ли за чудеса?!

Знаете? Не, не и не - едва ли.

Ех, този слънчев лъч за мен

огрява ме  и  свети.

Понасям смело кръста си щастлив,

герой и вдъхновение за музиканти, за поети.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??