Jan 29, 2012, 12:37 PM

Слънчев сън 

  Poetry » Love
653 0 9

Белоснежно е навън сега.
В бяло и душата  студенее.
Слънцето сънува чудеса,
скрито в мен - за лято то копнее.

В сънища, усмихващи нощта,
китки вие и  венци си сплита,
и през арката на обичта
триумфално с чувствата полита.

Да достигне теб... с една искра
огън във очите да запали,
та да лумне в клада любовта 
и земята  топло да погали.

Белоснежното да заблести,
в слънчеви отблясъци да грее,
да се сбъднат летните мечти,
вятърно душата да запее.


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??