Слънчев вятър
на моя Слънчев вятър
Слънчев вятър до мен долетя
от страната на копнежите и мечтите,
впрегнал пожари в страст светлина
в колесницата златна на дните.
Спря до мен и усмихнат подаде ръка,
искрящи огньове запали в очите,
изсуши с устни всяка моя сълза.
Облаците тъга прогони зад планините.
Стопи в душата студена леда и снега,
цветя надежда зася на сърцето в лехите.
Запяха стихове ми на любовта песента,
с вятъра слънчев полетяха във висините.
© Лидия Сиркавара All rights reserved.
Благодаря, ти Оги! Винаги се радвам ,когато спираш при мен
Като вятър си нежен и топъл!
Стихчето днес ми хрумна, като се наслаждавах за първи път от 10 месеци на слънцето.Днес се появи,като предвесник на пролетта и аз му се радвах!
Поздрави! Да се надяваме,че вятърът ще се рее в косте ми, а слънцето ще ги гали!Снега вече ми дотяга!